Trapper og gangbro i CRC i Familie- og beskæftigelsesforvaltningen, Århus.


CRC Technology Aps er et datterselskab til Hi-Con A/S

Introduktion
 


CRC (Compact Reinforced Composite) er en fiberarmeret højstyrkebeton, hvor en stor mængde af små og stærke stålfibre giver CRC en stor sejhed - eller duktilitet.

Denne sejhed kombineret med en høj styrke (150-400 MPa) og en usædvanligt god holdbarhed gør det muligt at anvende en meget stor mængde armering og således opnå helt andre konstruktive løsninger i forhold til almindelig beton.

Stor frihedsgrad i design

Dette at have et ekstra alternativ til stål eller beton betyder, at arkitekter og rådgivere har en større frihedsgrad i deres design, hvilket kan føre til bedre og mere konkurrencedygtige løsninger. 
 

CRC har bred anvendelighed

CRC blev udviklet i 1986 af Aalborg Portland, men har kun været kommercielt tilgængeligt siden 1995. De første anvendelser har været tunnel foringer, altaner, trapper, bjælker, søjler og in-situ støbte samlinger, men indenfor de sidste par år er CRC blevet udnyttet til en lang række andre produkter.

Den specielle cement til CRC (CRC binder) CRC Joint Cast markedsføres og sælges af CRC Technology Aps. CRC sælges også i en tørmørtel version under betegnelsen CRC JointCast. CRC Technology er et datterselskab til Hi-Con, der primært producerer elementer i CRC.

På de følgende sider vil du finde oplysninger om CRC (Compact Reinforced Composite) og eksempler på nogle typiske anvendelsesområder. På siden Dokumentation kan downloades notater, billeder og artikler om CRC. Har du spørgsmål om CRC - eller ønsker du bare at høre mere om hvilke muligheder, der er for anvendelse af CRC - er du meget velkommen til at ringe eller sende en e-mail.

...

Artikel om CRC i internationalt magasin

Læs mere

CRC trappe til skole i Coventry


Læs mere 

Ørestad Plejecenter i København

Læs mere


Ørestadshuset i København

Læs mere


Hjallerup Erhvervspark 1
DK-9320 Hjallerup
Denmark


Phone +45 96473010

info@crc-tech.dk


Sitemap